29/11/13

Η γνώση δε φυλακίζεται

Σε μία συγκυρία αρνητικών γεγονότων μεταξύ μνημονίων, φτώχειας, ανεργίας και ενός μέλλοντος δυσοίωνου, η προσπάθεια και ο αγώνας για ένα καλύτερο αύριο συνεχίζεται για πολλούς ανθρώπους ακόμα και μέσα από τη φυλακή.

Κρατούμενος του Καταστήματος Κράτησης Γρεβενών συμμετείχε και παρουσίασε στο 13ο Ειδικό Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Επιχειρησιακών Ερευνών που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, εργασία που αφορά τον τομέα της Στατιστικής και Επιχειρηματικής Έρευνας. Η εργασία απέσπασε θετικά σχόλια ενώ παράλληλα έχει δεχτεί και θετικές κριτικές από αξιολογήσεις του εξωτερικού. Πρόκειται για μία αξιέπαινη προσπάθεια του κρατούμενου Δ.Π. ο οποίος μελέτησε και εκπόνησε την εργασία μέσα στη φυλακή. Για τη συγγραφή της εργασίας σε ηλεκτρονική μορφή δόθηκε άδεια από το Συμβούλιο της φυλακής για τη χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή και ότι άλλο απαιτούσε η μελέτη και η ολοκλήρωση της εργασίας.

Η προσπάθεια του κρατουμένου δεν θα είχε την τελική έκβαση αν δεν υπήρχε η στήριξη του Καταστήματος Κράτησης, του Διευθυντή κου. Πανάγου Αντώνιου και των ψυχολόγων Μπίσμπα Λ. και Γούση Αλ., καθώς και των Πανεπιστημιακών Καθηγητών κ. Κώστογλου Β. (ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης) και Καστρινάκη Ελ. (ΑΠΘ).


Πηγή: www.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κατήγγειλε «Περίεργο» Περιεχόμενο στο Διαδίκτυο

SafeLine.gr

Translate


Copyright © 2011 'ALL NEWS gr'. All Rights Reserved.