19/07/11

Η Γεωργία Παπαζήση Παλεύει για τη Ζωή της . . .

Η Γεωργία είναι μια νέα γυναίκα η οποία παλεύει με τη Νόσο Λάιμ. Εδώ και 4 χρόνια δίνει σκληρή μάχη βλέποντας το σώμα της να την εγκαταλείπει ενώ η ψυχή της θέλει να ζήσει, να σταθεί και πάλι στα πόδια της.

Η Γεωργία πλέον ζει στο διαδίκτυοΑπευθύνθηκε στους ψηφιακούς της φίλους με σκοπό να την βοηθήσουν να συγκεντρώσει χρήματα ώστε να πάει στο Νέο Δελχί της Ινδίας και να εισαχθεί στη κλινική Nu Tech για να ξεκινήσει αγωγή με με εμβρυϊκά βλαστοκύτταρα. Μέχρι τώρα έχουν μαζευτεί 6.800ευρώ από απλούς ανθρώπους που θέλησαν να την βοηθήσουν . . . 


4 σχόλια:

  1. Καλύτερα να μην πάει στην Ινδία αλλά να κρατήσει τα χρήματα και να πάει σε κέντρα της Ευρώπης ή των ΗΠΑ.
    Την συγκεκριμένη γιατρό στην Ινδία πολλοί υποστηρίζουν με πειστήρια ότι κοροϊδεύει τους ασθενείς για να παίρνει μόνο τα λεφτά ενώ σε βάρος της εκρεμούν δεκάδες καταγγελίες και αγωγές που έχουν κάνει πελάτες που την έχουν επισκεφθεί από όλο το κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και εγώ έβαλα ένα μικρό ποσό ως συνάνθρωπος της (εδώ πληρώνουμε κερατιαλίτικα λεφτά στους Κωλοπασόκους και στους μαλακονεοδημοκράτες) αλλά διαφωνώ κάθετα με την Ινδία.
    Στην χώρα μας και σε κάθε χώρα υπάρχουν χιλιάδες περιπτώσεις σαν τη Georgia.
    Είναι αδύνατον να βοηθάμε όλους όσους το έχουν ανάγκη.
    Η έκθεση προσωπικών δεδομένων με βρίσκει εντελώς αντίθετο αλλά και εγώ έβαλα ένα μικρό ποσό γνωρίζοντας όμως εκ των προτέρων ότι οι περισσότερες πιθανότητες είναι να μην γίνει καλά και απλά να της υφαρπάξουν τα χρήματα που τόσο πολύ τα έχει ανάγκη.Θα συμφωνήσω με τον φίλο πιο πάνω ,η Ινδία είναι η χώρα των παράνομων μοσχευμάτων,η χώρα που σκοτώνουν κάποιον για λίγα ευρώ,η χώρα που προσφέρουν τα όργανα του για 500 ευρώ,είναι η χώρα της φτώχιας και της ένδοιας.Είναι λάθος επιλογή η χώρα και όχι το τρόπος με τον οποίο μαζεύει τα χρήματα το κορίτσι μέσω του διαδικτύου έστω και μέσα στην απόγνωση της παρόλο που προσωπικά διαφωνώ και με αυτόν τον τρόπο.Ποτέ δεν θα δημοσιοποιούσα το πρόβλημα μου για τα "μπικικίνια"(χρήματα) ακόμα και αν γνώριζα ότι θα πεθάνω.Προσωπικά πιστεύω ότι είναι μάταιο το όλο εγχείρημα,δεν πιστεύω ότι θα έχει αποτελέσματα το ταξίδι στην Ινδία και δεν πιστεύω ότι η κοπέλα έχει LYME γιατί από όλα όσα έχω διαβάσει στο blog της ,συμπεραίνω ότι μάλλον έχει ALS.
    Ξέρω,είμαι αντίθετος σε αυτά που λένε οι περισσότεροι αλλά δεν είναι κακό να γράφονται και διαφορετικές απόψεις.Μακάρι να γίνει καλά η κοπέλα, να έπιστρέψει νικήτρια αλλά έχω πολλές αμφιβολίες περί αυτού.
    Εύχομαι τα καλύτερα για εκείνη ακόμα και αν διαφωνώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μακρυά από τσαρλατάνους και μη ειδικους επιστήμονες.Ότι έχεις να κερδίσεις στο βαθμό που θα κεδρίσεις,θα το κερδίσεις αποκλειστικά και μόνο από την κλασική ιατρική.Όλα τα άλλα είναι αρλούμπες για να σου τρώνε τα λεφτά με ένα αβέβαιο αποτέλεσμα και επενδύοντας τόσο η Ινδή μασαζομασέρ -τσαρλατάνα-γιατροσκουφίτσα που την κυνηγούν η Interpol και το FBI καθώς και η Ινδική αστυνομία που σε βάρος της υπάρχουν δεκάδες καταγγελίες και αγωγές όσο και εσύ , στην επιθυμία σου για να γίνεις καλά σε ότι αφορά το άτομο σου ενώ σε ότι αφορά την κυρία Shroff τα ωραία σου χρήματα ανεξάρτητα αν είναι δικά σου,των γονέων σου ή από δωρεές φίλων,συγγενών,γνωστών και αγνώστων.
    Θα χρησιμοποιούσα τα χρήματα αυτά για να έχω βοήθεια στο σπίτι ,ένα ωραιότατο ηλεκτρικό αμαξίδιο ,επισκέψεις σε επιστημονικά ιατρικά κέντρα της Ευρώπης ή της Αμερικής και για την όποια θεραπεία από αυτό που έχεις και που πιστεύω ότι δεν είναι LYME αυτό που έχεις διότι lyme-d μπορεί να έχω και εγώ αλλά να μην νοσήσω ποτέ,ιδιαίτερα όπως έχω διαβάσει από αυτά που γράφεις μετά από 19 χρόνια από ένα τσίμπημα !
    Το Lyme-D κούκλα μου, εμφανίζεται ως ασθένεια το πολύ μετά από ένα χρόνο και πολύ λέω.
    Μη σε παραμυθιάζουν με μπούρδες.
    Εσύ καλά κάνεις και δίνεις τον αγώνα σου και σου "βγάζω το καπέλο" ,είσαι αξιέπαινη αλλά πρόσεχε γιατί πολλοί εκμεταλλεύονται την επιθυμία των ασθενών για να εισπράξουν χρήματα.Κανένας δεν σου δίνει τη ζωή σου πίσω εκτός από αυτόν που στην έδωσε δηλαδή ο Θεός.Διαβάζω σχόλια που ναι μεν σου τονώνουν το ηθικό αλλά δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και την ίαση της ασθένειας σου.
    Είναι πολύ ωραία όλα αυτά ,οι καλές κουβέντες,τα κολακευτικά για την προσωπικότητα σου σχόλια ,όλοι θέλουμε να γίνεις καλά αλλά αυτό διαφέρει από το να αρχίσουμε όλοι να λέμε μπαρούφες και αρλούμπες.Η κυρία Shroff και η υποτιθέμενη κλινική της επιπέδου Αμερικής και άνω όπως λέει η ίδια,δεν έχει ούτε ιστοσελίδα ενώ σε βάρος της εκρεμούν δεκάδες αγωγές.
    Προσγειώσου στη πραγματικότητα και μόνο έτσι πάλαιψε για να πετύχεις κάτι,αν το πετύχεις είναι ο μόνος τρόπος.Ολα τα άλλα είναι φρούδες ελπίδες.Next stop INDIA and Then.....what ?
    North pole,Russia,China,Chile ?
    Την έχουν πατήσει πολλοί έλληνες και έχουν δώσει απίστευτα λεφτά με αποτέλεσμα ΜΗΔΕΝΙΚΟ.
    Αλλού είναι το κλειδί και πίστεψε με .
    Ασφαλώς και θέλω να γίνεις καλά,να περπατήσεις ,να μιλήσεις αλλά οδεύεις σε λάθος κατεύθυνση.Η ελπίδα μεταφράζεται σε χρήμα και όταν το χρήμα την εξαγοράζει με αμφίβολλο αποτέλεσμα τότε δεν είναι ελπίδα αλλά Εμπόριο.
    Είναι άλλο πράγμα να πας όπως είπε ένας φίλος στα σχόλια του σε μια επιστημονική κοινότητα ενός νοσοκομείου της Ευρώπης ή της Αμερικής για μια σταθεροποίηση της υπάρχουσας κατάστασης σου και άλλο πράγμα να μπαίνεις σε ένα φαύλο κύκλο με μη αποδεκτές επιστημονικά διαδικασίες .
    Σου επαναλαμβάνω ,με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο το δικαίωμα σου να ξαναβρείς τη ζωή σου ,μακάρι να γίνεις καλά και σήμερα ,μακάρι να ξεπεράσεις το πρόβλημα σου αλλά μην αποκλείεις αυτούς που σου λένε κάτι αντίθετο από αυτά που πιστεύεις ή που σου λένε άλλοι με τα σχόλια τους για να γίνουν απλά αρεστοί ή επειδή σε συμπάθησαν και έκλαψαν ενδεχομένως με τις άκρως συγκινητικές και αληθινές αναρτήσεις σου .
    Είναι δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα.
    Το Lyme στην Ελλάδα είναι άγνωστη λέξη.Δεν υπάρχουν τσιμπούρια από ελάφια ούτε σκύλους ούτε γάτες στην Ελλάδα που να έχουν πιστοποιηθεί ως φορείς του ιού.
    Ακόμα και το ενδεχόμενο να το"βούτηξες" στο εξωτερικό δεν δικαιολογεί τα έτη επώασης και εμφάνισης της ασθένειας σου.Ακόμα και οι θεραπεία που έκανες για το Lyme-D θα έπρεπε να είχε αποτελέσματα μέσα στο πολύ ένα-ενάμισι μήνα από τη στιγμή που ξεκίνησες το Rosephin ή άλλα αντιβιοτικά.
    Ακόμα και σε τελικό στάδιο lyme να είσαι έπρεπε λογικά να έχει εμφανιστεί έστω και μία "indistinct" πρόοδος.
    Θα πρέπει μια που είσαι δυνατή ,να το ψάξεις αλλιώς το θέμα,σε τελείως διαφορετική βάση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ......συμφωνώ με τους προηγούμενους ως άνθρωπος,ως γιατρός και ως ερευνητής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κατήγγειλε «Περίεργο» Περιεχόμενο στο Διαδίκτυο

SafeLine.gr

Searching στο "ALL NEWS gr"

Translate


Copyright © 2011 'ALL NEWS gr'. All Rights Reserved.