28/02/12

Mobile Έκδοση του Ιστοχώρου www.saferinternet.gr

Δελτίο Τύπου "Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου" (08-02-2012

"Αποτελεί κοινή παραδοχή ότι οι κινητές συσκευές γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς. Σχεδόν όλοι οι έφηβοι και τα νέα παιδιά έχουν από ένα κινητό τηλέφωνο, το δε ποσοστό των ατόμων που αποκτάει πρόσβαση στο Διαδίκτυο μέσω μιας κινητής συσκευής αυξάνεται καθημερινά. Σύμφωνα, δε, με την πιο πρόφατη online έρευνα προς εκπαιδευτικούς που διεξήγαγε η δράση Saferinternet.gr του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου, ακόμα και παιδιά νηπιαγωγείου έχουν ήδη κινητό τηλέφωνο! 

Οι δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου πρέπει να εναρμονίζονται με τις νέες απαιτήσεις του κοινού στο οποίο απευθύνεται. Έτσι, λοιπόν, ο ιστοχώρος www.saferinternet.gr απέκτησε την mobile έκδοσή του. Οι χρήστες που πληκτρολογούν μέσα από την κινητή τους συσκευή τη διεύθυνση www.saferinternet.gr θα οδηγηθούν αυτόματα στην mobile έκδοσή του, η οποία τους παρέχει γρήγορη και συνοπτική πληροφόρηση γύρω από πλειάδα θεματικών ασφάλειας στο Διαδίκτυο. 

Η mobile έκδοση παρέχει ειδικές πληροφορίες για ενήλικες, έφηβους και μικρά παιδιά, σύντομα νέα, παραπομπές στη Γραμμή Βοηθείας ΥποΣΤΗΡΙΖΩ 8001180015 και στην Ανοιχτή Γραμμή Καταγγελιών Safeline.gr. Μια ειδική παραπομπή επιτρέπει στον χρήστη να μεταβεί στον κύριο ιστοχώρο www.saferinternet.gr, όπως εμφανίζεται από τις οθόνες τους υπολογιστή μας."

Περισσότερα Δελτίο Τύπου & saferinternet.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κατήγγειλε «Περίεργο» Περιεχόμενο στο Διαδίκτυο

SafeLine.gr

Searching στο "ALL NEWS gr"

Translate


Copyright © 2011 'ALL NEWS gr'. All Rights Reserved.