26/09/11

Τι σημαίνει το 520;

Το 520 είναι ο αριθμός στον κωδικό (barcode) ενός προϊόντος που υποδηλώνει ότι είναι ελληνικό προϊόν.

Αν καθ’ ένας από μας συνειδητά «σπρώξει» τις καταναλωτικές του ανάγκες σε ελληνικά προϊόντα (διατροφής, ένδυσης, υπόδησης, τουρισμού) διασώζουμε θέσεις εργασίας, ανακυκλώνουμε το χρήμα μέσα στη χώρα μας, μειώνουμε τις εισαγωγές, συμβάλλουμε στη ζήτηση των ελληνικών προϊόντων άρα και σε περισσότερες επενδύσεις, άρα και σε κίνητρα για περισσότερες, ποιοτικότερες καλλιέργειες των δικών μας αγροτικών προϊόντων.

Μια μικρή αλλαγή νοοτροπίας στις καταναλωτικές μας συνήθειες, όπως να πάψουμε να αναζητούμε τα ξένα προϊόντα, μπορεί να κάνει πολλά. Πέρα από την κυβερνητική πολιτική και τις θέσεις των κομμάτων, εμείς οι πολίτες μπορούμε να πάρουμε τα πράγματα στα χέρια μας κυρίαρχα απέναντι στη μεγάλη απειλή της ανεργίας.

Περισσότερα 520 & ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ

2 σχόλια:

  1. ΓΕΜΙΔΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ05 Οκτωβρίου, 2011 14:47

    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑς ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ 520 ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΕΛΑΤΗΣΑ ΜΟΥ (ΕΙΜΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗς ΚΡΕΩΠΟΛΕΙΟΥ) ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΟΤΙ ΤΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΜΠΟΡΕΥΟΜΑΙ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΤΟ BRACODE ΑΠΟ ΤΟ 520 ΠΑΡΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗς ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΙς - ΣΦΑΓΗΣ - ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ , ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΥΠΕΡΚΑΤΣΤΗΜΑ ΟΤΙ ΓΝΩΣΤΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΜΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΠΑΝΕ ΨΑΡΙΩΝ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ BARCODE 520 , ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ (ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΙΔΡΥΘΕΙ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΚΤΥΠΩΝΕΙ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕς ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ)???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ κ. Γεμιδόπουλε καλησπέρα σας.

    Την συγκεκριμένη είδηση την αναδημοσιεύσαμε από το "ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ" (http://www.protimoellinika.gr) την οποία θα βρείτε μόλις μπείτε στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα.

    Δεν είμαστε οι κατάλληλοι για να απαντήσουμε το ερώτημά σας, το οποίο και δεν αμφισβητούμε. Σας προτρέπουμε όμως να επικοινωνήσετε μαζί τους στην ειδική φόρμα που υπάρχει στην ιστοσελίδα ή στο e-mail info@protimoellinika.gr

    Σε αντίθετη περίπτωση μπορούμε και εμείς να προωθήσουμε το ερώτημά σας αρκεί να μας στείλετε κάποια στοιχεία επικοινωνίας (πχ e-mail) για να μπορέσουν να σας απαντήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κατήγγειλε «Περίεργο» Περιεχόμενο στο Διαδίκτυο

SafeLine.gr

Searching στο "ALL NEWS gr"

Translate


Copyright © 2011 'ALL NEWS gr'. All Rights Reserved.